Bli med til Kirkedagene i Berlin

En helt unik kristen festival 24. - 28. mai

Kirkedagene i Berlin 24. - 28. mai.

Kirkedagene arrangeres annet hvert år av de protestantiske kirkene i Tyskland. Over 120000 mennesker deltar og kan i løpet av dagene besøke noen av de over 2000 programposter. Programmet er mangfoldig. Enhver kan velge mellom foredrag, workshops, bibelarbeid, seminar, konsert, gudstjenester etc. Mange av arrangementene er på engelsk. Kirkedagene besøkes av mennesker i alle aldre. Ungdommer har et ekstra tilrettelagt program som de kan velge fra. Den unike stemningen på Kirkedagene kan vanskelig beskrives med ord, den må bare oppleves. Du har sjansen til det nå!

Kirkedagene begynner med åpningsgudstjenester ulike steder 24. mai. Etterpå blir hele sentrum til Berlin til en stor gatefest som avsluttes senere om kvelden med et hav av lys. Helt spesielt vil det bli. Kirkedagene ender med en storartet avslutningsgudstjeneste 28. mai i Wittenberg, en liten togtur unna fra Berlin. Avslutningsgudstjenesten skal preges av reformasjonsjubileet. Gudstjenesten vil bli besøkt av over 300000 mennesker og du kan være en av dem.

Deltakeravgiften er kr 400,- for elever/studenter/honnør og kr 800,- for voksne. Avgiften innkluderer overnatting, frokost, gratis bruk av offentlige transportmidler i Berlin, gratis inngang til alle arrangement. Først når du har betalt inn din deltakeravgift er din påmelding gyldig. Innbetalingen skjer til Tvedestrand kirkelig fellesråd konto-nr: 2826.07.14173. Husk å merke innbetalingen med "Kirkedagene i Berlin".

Under Kirkedagene overnatter vi på en skole. Du tar med liggeunderlag og sovepose. Det blir spennende. På skolen serveres det også frokost. Alle som er over 35 år kan krysse av ved påmelding å få tildelt privat innkvartering.

For å få den rimeligste prisen på reisen til og fra Berlin må enhver selv bestille flybillett. Det anbefales at ankomsten bør være senest kl. 16.00 den 24. mai. Reisen tilbake 28. mai kan planlegges slik at flyet går tilbake etter kl. 16.00. Fint om mange kan reise med følgende forbindelse:
24. mai: KRS 09.45 - BER 13.50 med Norwegian
28. mai: BER 16.50 - CPH 17.50, CPH 19.10 - OSL 20.20, OSL 22.00 - KRS 22.40 med Norwegian
eller med SAS da blir det følgende:
TXL 15.45 - ARN 17.15, ARN 19.50 - OSL 20.50, OSL 21.45 - KRS 22.30
Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til å bestille turen ta kontakt med sokneprest Eckhard Graune (40044153, eg@tvedestrand.kirken.no).

HER kan du melde deg på. Påmeldingsfrist 27. februar.

Sett av 6. mai kl. 12.00 i Tvedestrand kirke. Da blir det et infomøte for alle deltakere. Du får delt ut programmhefte og hjelp til å planlegge ditt eget opphold.

Er du interessert i å lese mer om Kirkedagene kan du gå inn på www.kirchentag.de eller leser infobrosjyren HER!

22. september 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Tvedestrand kirkelige fellesråd Powered by Agrando